cenv-domstad-kaart-header

Routebeschrijving

Bel ons direct: 030-29 27 777. U vindt ons op de Koningsbergerstraat 9 in Utrecht.

Domstad is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, auto, op de fiets en te voet vanaf Utrecht Centraal station. Bereken de route met Google maps

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station Utrecht

 • Lopend (ca. 10 minuten) uitgang Jaarbeursplein; dan de Volksbank aan de rechterzijde passeren, Graadt van Roggenweg (met de trambaan) volgen. Bij de tramhalte/stoplichten de weg oversteken, u ziet ons gebouw links voor u in de zijstraat.
 • Met de sneltram: halte Graadt van Roggenweg uitstappen, u ziet ons gebouw direct in de zijstraat ten westen van de halte.

Fiets

De overdekte fietsenstalling bevindt zich achter het gebouw. U bereikt deze via de parkeerplaats. Ook is er een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

Routebeschrijving auto

Wij adviseren om gebruik te maken van P+R Westraven, gelegen aan de A12, afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium) voor € 7,- en vervolgens met de sneltram (lijn 20 of 21, vertrekt om de 10 minuten richting Utrecht CS, rittijd circa 10 minuten) bij ons voor de deur -halte Graadt van Roggenweg- uit te stappen. U vermijdt hiermee rijden richting het (drukke) centrum, zoeken naar een parkeerplek en een duur parkeerkaartje.

Hoe werkt P+R Westraven:
- Rijd met de auto naar de P+R locatie;
- Je ontvangt bij inrijden een P+R kaart;
- Koop je OV-kaart bij een gele automaat voor € 4,30;
- Bewaar zowel je OV-kaart als je P+R kaart;
- Check in & uit met je OV-kaart bij tram (20 of 21) of bus (65, 74 of 77);
- Ga bij terugkomst naar een oranje automaat en ontvang korting op parkeren. Je betaalt dan maar € 2,70 in plaats van € 6,70.

Voor een juiste routebeschrijving adviseren wij een goede routeplanner te raadplegen.
Korte omschrijving:

 • Vanuit alle richtingen borden Centrum/ Jaarbeurs aanhouden.
 • Zodra u op het Westplein (groot verkeersplein bij de Volksbank en het NH hotel) aangekomen bent, volgt u de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg.
 • U neemt na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).

Parkeergelegenheid

 • Op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van ons pand, kunt u weliswaar gratis, maar zeer beperkt uw auto kwijt. Daarbij geldt vol=vol. Voor mindervalide gasten reserveren wij op uw verzoek graag een plek.
 • Let op: in de wijk rondom ons Cursus- en vergadercentrum is het betaald parkeren middels betaalautomaten (pinnen). De tarieven zijn door de gemeente bepaald en bedragen in 2023 € 5,43 per uur, € 38,01 voor een dagkaart (9.00 - 23.00 uur) en € 13,02 voor een avondkaart (19.00 - 23.00 uur).
 • In de directe omgeving zijn verschillende openbare laadpalen voor uw elektrische auto.
 • Parkeerregels Utrecht geldend voor mindervaliden in bezit van een gehandicapten parkeervergunning:
  Sinds 1 oktober 2020 heeft u behalve uw invalidenparkeerkaart ook een parkeervergunning gehandicapte nodig om gebruik te kunnen maken van uw parkeerkaart langs de openbare wegen in de buurt van Cursus- en vergadercentrum Domstad. Deze vergunning dient u zelf vooraf aan te vragen bij de gemeente Utrecht via parkeervergunning gehandicapte.
 • Let op; de parkeerterreinen van de Jaarbeurs zijn vanaf 1 juli 2023 nog maar beperkt beschikbaar.

Parkeertip: P+R Westraven

Wij attenderen u en uw gasten graag op de mogelijkheid van parkeren bij P+R Westraven Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht.

+ Gelegen direct aan de A12, afslag 17 (Kanaleneiland / Jaarbeurs / Transferium)

+ In circa 10 minuten bij Cursus en vergadercentrum Domstad

+ Voldoende overdekte parkeergelegenheid

+ Met de sneltram (in de spits elke 10 minuten) richting Utrecht Centraal naar halte Graadt van Roggenweg

+ Dit alles (parkeren en reizen) voor slechts € 6,-.

Bekijk de beschikbaarheid en maak direct een (optionele) reservering